Servicii și soluții pentru securitate și infrastructură

După ani de experiență, pregătire teoretică, dar și în teren, personalul tehnic al companiei dă dovadă de profesionalism și seriozitate, fiind în măsură să ofere în zona de sud-vest a țării consultanță de specialitate în domeniul securitații, atât pentru instituții publice, companii private, dar și persoane fizice.


Evaluări de risc și proiectare sisteme de securitate

Odată cu intrarea în vigoare a H.G. 301/2012 și I. 9/2013, toți agenții economici și toate instituțiile publice din România au obligativitatea de a efectua evaluarea de risc la securitatea fizică pentru toate punctele de lucru la care desfășoara activitatea
În conformitate cu Legea 333/2003, H.G. 301/2012 și I. 9/2013; Cablesat efectuaza servicii de:

 • evaluări de risc la securitatea fizică;
 • proiectare sisteme electronice de securitate.

Instalare sisteme de securitate

Bazându-ne pe echipa tehnică de securitate, instruită, cu experiență și profesionalism, avem capacitatea de a oferi servicii de instalare pentru următoarele sisteme:

 • sisteme supraveghere video;
 • sisteme de detecție și semnalizare efracție;
 • sisteme de detecție și semnalizare incendiu;
 • sisteme de control al accesului (cu barieră sau cartelă);
 • sisteme de telefonie;
 • rețele structurate voce / date;
 • sisteme de interfonie și videointerfonie;
 • sisteme de automatizare porți.

Servicii de mentenanță și service

Pachetele de mentenanță pe care le oferim conțin::

 • revizii preventive (proactive și predictive);
 • interventii corective, la cerere, în maxim 48 de ore.

Furnizare de echipamente

Prin parteneriatele dezvoltate de-a lungul a 15 ani de experiență, avem capacitatea de a furniza echipamente și infrastructură, care intră în obiectul nostru de activitate, particularizate și adaptate pentru specificul fiecărui client în parte.


CABLESAT - Servicii complete și soluții pentru securitate

Servicii și soluții

Servicii complete și soluții pentru securitate si infrastructura care să răspundă nevoilor clienților noștri, cu respectarea standardelor de calitate, oferim soluții fezabile și scalabile pentru toate domeniile de activitate, soluții profesioniste up-to-day, servicii de outsourcing, servicii mentenanță proactivă, reparații echipamente.

Citește mai departe >
CABLESAT - Infrastructură pentru cablare

Infrastructură

Prin personalul tehnic, asigurăm lucrări de infrastructură pentru cablare structurată rețele de voce+date, VPN, telecomunicații, sisteme de supraveghere, sisteme antiefracție, sisteme detecție incendiu, sisteme de control acces, cablare rețele electrice de joasă tensiune. Lucrări interioare în birouri și în hale de producție.

Citește mai departe >
CABLESAT - Sisteme de supraveghere video

Sisteme

Proiectare, implementare și întreținere prin resurse specializate și autorizate a soluțiilor de: pontaj electronic, control acces, antiefracție, alarmare-avertizare, detecție incendiu, sisteme de supraveghere video. Sisteme de monitorizare cu ceasuri industriale, automatizare uși și porți, sisteme de creșterea eficienței energetice.

Citește mai departe >

2020 © CABLESAT.  All right reserved.