Infrastructură

Prin personalul tehnic calificat asigurăm, cu seriozitate și profesionalism, lucrări de realizare a infrastructurii pentru cablare structurată rețele de voce+date, VPN, telecomunicații, sisteme de supraveghere, sisteme antiefracție, sisteme detecție incendiu, sisteme de control acces, cablare rețele electrice de joasă tensiune.
Cablarea structurata reprezinta managementul rețelei de cabluri dintr-o clădire, definește modul în care sunt distribuite cablurile în funcție de destinație, utilitate și voltaj.
Aceasta ofera fundația pentru dezvoltarea unui sistem informatic profesional.


Rețele pentru sistemul de securitate

Retele de cabluri care cuprind toate subsistemele clasice, și anume alarmare la efracție, supraveghere video, alarmare la incendiu și control acces.
Folosind aceste sisteme se realizează, de fapt, managementul automat al personalului și perimetrului de securitate dintr-un obiectiv.

Rețele de date

Rețele WAN, Gigabit Ethernet, 10 Gigabit Ethernet (10GbE).

Rețele de telefonie

Acestea asigură la bază transmiterea unui semnal vocal către unul sau mai mulți abonați ai serviciului.
Cablesat oferă servicii de cablare, instalare și mentenață centrale telefonice, atât analogice, cât și digitale.


CABLESAT - Servicii complete și soluții pentru securitate

Servicii și soluții

Servicii complete și soluții pentru securitate si infrastructura care să răspundă nevoilor clienților noștri, cu respectarea standardelor de calitate, oferim soluții fezabile și scalabile pentru toate domeniile de activitate, soluții profesioniste up-to-day, servicii de outsourcing, servicii mentenanță proactivă, reparații echipamente.

Citește mai departe >
CABLESAT - Infrastructură pentru cablare

Infrastructură

Prin personalul tehnic, asigurăm lucrări de infrastructură pentru cablare structurată rețele de voce+date, VPN, telecomunicații, sisteme de supraveghere, sisteme antiefracție, sisteme detecție incendiu, sisteme de control acces, cablare rețele electrice de joasă tensiune. Lucrări interioare în birouri și în hale de producție.

Citește mai departe >
CABLESAT - Sisteme de supraveghere video

Sisteme

Proiectare, implementare și întreținere prin resurse specializate și autorizate a soluțiilor de: pontaj electronic, control acces, antiefracție, alarmare-avertizare, detecție incendiu, sisteme de supraveghere video. Sisteme de monitorizare cu ceasuri industriale, automatizare uși și porți, sisteme de creșterea eficienței energetice.

Citește mai departe >

2020 © CABLESAT.  All right reserved.