Despre noi

Firma noastră a luat ființă în anul 2005, în Oțelu-Roșu, în principal ca o afacere de familie, din dorința de a acoperi întregul spectru de activități de securitate și infrastructură, ce conferă siguranță sporită clienților noștri din zona de sud-vest a României.


Lucrăm cu cele mai noi echipamente, fiabilitatea şi funcţionalitatea pe termen lung sunt ceea ce urmărim atunci când alegem un produs pentru clienţii noştri. Conceptul companiei este menţinerea aceleiaşi atitudini, clienţii noştri fiind trataţi în aceeaşi manieră, atât ca persoane fizice cât şi ca persoane juridice. Oferim clienţilor noştri siguranţa şi confortul necesar, printr-o gamă largă de produse şi servicii profesionale, respectând cele mai înalte standarde.

Firma Cablesat a obţinut autorizarea Inspectoratului General al Poliţiei pentru activitatea de proiectare, instalare şi întreţinere a sistemelor antiefracţie si deține Licența de funcționare nr. 1907/T/2010.

De asemenea, firma noastră este autorizată pentru instalarea și întreținerea sistemelor de semnalizare, alarmare și alertare în caz de incendiu și deține Autorizația nr. 2204/2012 emisă de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență. Personalul tehnic al firmei este de asemenea atestat, calificat, instruit și, periodic, auditat.


CABLESAT - Servicii complete și soluții pentru securitate

Servicii și soluții

Servicii complete și soluții pentru securitate si infrastructura care să răspundă nevoilor clienților noștri, cu respectarea standardelor de calitate, oferim soluții fezabile și scalabile pentru toate domeniile de activitate, soluții profesioniste up-to-day, servicii de outsourcing, servicii mentenanță proactivă, reparații echipamente.

Citește mai departe >
CABLESAT - Infrastructură pentru cablare

Infrastructură

Prin personalul tehnic, asigurăm lucrări de infrastructură pentru cablare structurată rețele de voce+date, VPN, telecomunicații, sisteme de supraveghere, sisteme antiefracție, sisteme detecție incendiu, sisteme de control acces, cablare rețele electrice de joasă tensiune. Lucrări interioare în birouri și în hale de producție.

Citește mai departe >
CABLESAT - Sisteme de supraveghere video

Sisteme

Proiectare, implementare și întreținere prin resurse specializate și autorizate a soluțiilor de: pontaj electronic, control acces, antiefracție, alarmare-avertizare, detecție incendiu, sisteme de supraveghere video. Sisteme de monitorizare cu ceasuri industriale, automatizare uși și porți, sisteme de creșterea eficienței energetice.

Citește mai departe >

2020 © CABLESAT.  All right reserved.